Gyönyörű, 9 apartmannal rendelkező villa, Peljesac

Referenciaszám: SO18689
Ország: Horvátország
Régió: Peljesac-sziget
Város: Orebic
Ingatlantípus : Családi ház / Villa
Szálloda / Panzió
Nyereségcélú ingatlanok
Méret: 687.00 m2
 
Ár:
Eredeti ár:
750.000 €
860.000 € (EUR, HUF, USD, CHF, AED)

Kötetlen érdeklődés

40 méterre a tengertől

Ez a gyönyörű villa Orebic városába, a Peljesac félszigeten helyezkedik el. A tengertől való távolság 40 méter. Az ingatlan egzotikus természettel van körülvéve. A környéken számos pálmafa, narancsfa és más egzotikus növény található meg. Orebic közvetlen közelében szőlő, olíva, narancs, mandarin és citrom ültetvények vannak.

Az ingatlan lakóterülete 490 nm/ 3 emelet és alagsor. A földszinten 5 apartman van (saját fürdőszobák) és egy 30 nm -es terasz. Az első emeleten 1 apartman és 3 db saját fürdőszobával rendelkező szoba található meg, a második emeleten pedig további 3 apartman. A villa több terasszal és erkéllyel rendelkezik, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a tengerre és a környező hegyeke. Az összes apartmannak saját konyhája van. Továbbá a villához garázs (néhány kocsi számára) és tágas tárhely is tartozik.

Orebic egy népszerű üdülőhely a horvát Peljesac félszigeten. A látogatókat különösen a gyönyörű strandok, festői öblök, érintetlen táj és az azúrkék tenger vonzza. A városban kikötő is rendelkezésre áll, ahol trajektek és jachtok vannak kikötve. A régiónak enyhe mediterrán éghajlata van, így a turisztikai szezon májustól októberig tart.

Az ingatlan iránti érdeklődés esetén, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot:

Tel: +421 949 880 075 (magyarul beszélünk)
+420 734 445 094 (magyarul beszélünk)
Email: info@rellox.hu (magyarul válaszolunk)

Figyelmükbe ajánljuk | Az egész világból több mint 6000 ingatlan kínálunk. Teljes kínálat

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre: