Gyönyörű kilátással rendelkező villa

Referenciaszám: PM19869
Ország: Horvátország
Régió: Rogoznica
Város: Rogoznica
Ingatlantípus : Családi ház / Villa
Méret: 211.00 m2
 
Ár:
1.000.000 € (EUR, HUF, USD, CHF, AED)

Kötetlen érdeklődés

Három apartmannal rendelkező modern villa. Kiváló elhelyezkedés. Egy kis félszigeten fekszik, és nyílt kilátást biztosít a tengerre. A kavicsos tengerpart, amely a gyermekek számára is alkalmas, csak 30 méterre van az ingatlantól. A legközelebbi falu Rogoznica, csak pár perc autóútra van. A part mentén viszont számos kávézó és üzlet található, amelyek gyalog is kényelmesen elérhetők.

A háznál négy privát parkolóhely van. Az ingatlan egy 490 nm-es telken épült, amelyen egy gyönyörű karbantartott kert van. A kertben egy (3 x 7 nm) medence és mediterrán kandalló található. A fedett teraszon a rossz idő esetén is pihenhet.

A villa elrendezése – alagsor, földszint, első emelet. A jelenlegi tulajdonosok a pincét is apartmanként használják. A földszint lakóterülete 82 nm – két hálószoba, két fürdőszoba, nappali/ étkező és konyha. Az első emeleten fekvő apartman lakóterülete 95 nm – konyha, étkező, nappali, három hálószoba és két fürdőszoba. A felső emeleten egy kisebb apartman van, amelynek területe 34 nm – egy hálószoba, fürdőszoba, nappali, konyha és étkező.

Az összes apartman teljesen és ízlésesen berendezett.

Az ingatlan iránti érdeklődés esetén, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot:

Tel: +421 949 880 075 (magyarul beszélünk)
+420 734 445 094 (magyarul beszélünk)
Email: info@rellox.hu (magyarul válaszolunk)

Figyelmükbe ajánljuk | Az egész világból több mint 6000 ingatlan kínálunk. Teljes kínálat

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre: