Luxus villák és apartmanok egy 4* tengerparti resortban

Referenciaszám: CH19591
Ország: Horvátország
Régió: Zadar
Város: Biograd Na Moru
Ingatlantípus : Luxus ingatlan
Családi ház / Villa
Lakás / Apartman
Méret: 72.00 m2 - 90.98 m2
 
Ár:
259.000 € - 399.000 € (EUR, HUF, USD, CHF, AED)

Kötetlen érdeklődés

Garantált berbeadásból származó hozam lehetősége!

1 – 3 hálószobás villák és 1 – 2 hálószobás apartmanok széles körű választéka. Az ingatlanok egy nyugodt öbölben fekszenek (ezen a tengerparton a legtisztább), egy fenyőerdővel körülvett táj közepén, Biograd Na Moru városában.

Az ingatlanok egy négy csillagos szálloda részéhez tartoznak. Zadar nemzetközi repülőtere mindössze 30 km. A tulajdonosok a rezort összes szolgáltatását is igénybe vehetik. Megpihenhetnek a homokos strandon, fürödhetnek a kristálytiszta tengerben és szabadidejüket a családdal tölthetik. A rezort éttermei és bárjai is rendelkezésre állnak.

Ez a 20 db villa és 46 db apartman minimalista stílusban van berendezve – elegáns olasz bútorok. Az ingatlanok mediterrán növényzettel és fenyőerdővel vannak körülvéve. A legtöbbjük a tengertől való első sorban fekszik, így csodálatos és nyílt kilátást biztosítanak.

Modern technológiával vannak felszerelve, mint pl. elektromos redőnyök, állítható világítás, saját Wi-Fi rendszer, Smart TV. A kiváló technológiáknak köszönhetően saját energiát takaríthatnak meg.

Az ingatlanok építésénél kiváló minőségű anyagok lettek felhasználva. A padlót teakfa parketta borítja, az összes helyiség légkondicionált. A villák fürdőszobái padlófűtéssel rendelkeznek.

A rezort ingatlankezeléssel és bérbeadással kapcsolatos szolgáltatásokat is kínál. Az ingatlan bérbeadása nem kötelező, ezt az ügyfél dönti el. Amennyiben az ügyfél az ingatlan bérbeadása mellett dönt, ez esetben két lehetőség közül választhat  – garantált bérbeadásból származó hozam, amely kb. 4 – 5% (az ingatlan típusától függ) vagy flexibilis bérbeadásból származó hozam, amely az ingatlan tényleges kihasználtságától függ. A flexibilis hozam azok számára kedvezőbb, akik a nyári hónapokban is szeretnék használni az ingatlant, mivel ez a garantált hozam esetében nem lehetséges. A garantált hozam esetében május 1 –től október 31 – ig az ingatlant nem használhatja, mivel az ki van adva. Minden tulajdonos 2 parkolóhelyet használhat.

Az ingatlan iránti érdeklődés esetén, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot:

Tel: +421 949 880 075 (magyarul beszélünk)
+420 734 445 094 (magyarul beszélünk)
Email: info@rellox.hu (magyarul válaszolunk)

Figyelmükbe ajánljuk | Az egész világból több mint 6000 ingatlan kínálunk. Teljes kínálat

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre: