Modern villa saját medencével, Brac-sziget

Referenciaszám: PI19567
Ország: Horvátország
Régió: Brac-sziget
Város: Sumartin
Ingatlantípus : Luxus ingatlan
Családi ház / Villa
Új projektek
Nyereségcélú ingatlanok
Méret: 500.00 m2
 
Ár:


Kötetlen érdeklődés

Ez az egyedülálló villa 2015 júniusában épült fel. Luxus tengertparti ingatlan egy kristálytiszta vizű öbölben, Brac szigetének déli oldalán.

A villa építésénél a legkiválóbb anyagok lettek felhasználva. A kül- és beltéri homlokzatokra a helyi kő volt használva. A modern vonalak és a hagyományos anyagok keveréke tökéletesen illeszkedik a környezetbe. A villa három emeletes, összesen négy hálószobával (saját fürdőszobák), edzőteremmel, szaunával, gőzfürdővel, média szobával, borospincével és dolgozószobával rendelkezik. Az üvegfalaknak köszönhetően csodálatos kilátást biztosít a tengerre.

A kiváló minőségű bútorok és berendezések Európa számos országaiból származnak, így a villa egy lépéssel előrébb jár a többi  piacon lévő ingatlan előtt. A villához egy medence is hozzá tartozik, amelyből kilátás nyílik a kikötőre.

Brac-sziget: lélegzetelálító táj, lenyűgöző helyek, idillikus öblök, kristálytiszta víz, tizennégy gyönyörű falu, számos étterem és bár. A villa közelében néhány étterem is megtalálható, amelyek azonban csak a tengeren keresztül érhetők el.

A tulajdonos távollétében a villáról egy professzionális csapat gondoskodhat – főzés, takarítás stb., ezzel a tulajdonost mentesítve minden gondjától.   

 

Az ingatlan iránti érdeklődés esetén, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot:

Tel: +421 949 880 075 (magyarul beszélünk)
+420 734 445 094 (magyarul beszélünk)
Email: info@rellox.hu (magyarul válaszolunk)

Figyelmükbe ajánljuk | Az egész világból több mint 6000 ingatlan kínálunk. Teljes kínálat

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre: