Tökéletesen felszerelt luxus villa Brac szigetén

Referenciaszám: DE19592
Ország: Horvátország
Régió: Brac-sziget
Város: Splitska
Ingatlantípus : Luxus ingatlan
Családi ház / Villa
Méret: 290.00 m2
 
Ár:
1.300.000 € (EUR, HUF, USD, CHF, AED)

Kötetlen érdeklődés

Modern design, kiváló minőségű technológia, tökéletes elhelyezkedés – ez csak néhány szó, amelyek leírják ezt a csodálatos ingatlant. Ez a villa egy exkluzív ingatlan, amely kielégíti a legigényesebb vendégeket is. Egy 800 nm –es telken fekszik, a villa területe pedig 290 nm. Tárhelyek - további 40 nm. 

A villa belső területe nagyon hatásos, a falak részben bracsi kővel vannak lefedve és közvetlenül a ház előtt egy nagy (55 nm) medence és kandalló található. A medence és a terasz zöldövezettel van körülvéve és a kertben kerti zuhany is van.

A földszinti két szemközti falakon toló üvegajtók vannak, így egy nagy nyitott tér is keletkezhet  – az egyik felén a medence a másik felén pedig a szabadtéri pezsgőfürdő (6 fő számára). A földszinten továbbá konyha, fürdőszoba és szauna van. A konyha kiválóan felszerelt – beépített mikrohullámú sütő, bor hűtőszekrény stb.

Az első emeleten négy hálószoba, négy fürdőszoba és erkélyek vannak. Az egész villa kiváló audio/video technikával, padlófűtéssel (a fürdőszobákban is), légkondicionálóval, tömör tölgyfából készült ágyakkal, olasz csempével (Villeroy & Boch cégtől) rendelkezik. A parkolóhely területe 120 nm.

A villa egy további telekkel együtt is értékesíthető, amelynek területe 1000 nm. A vételár ezzel a telekkel együtt 1.450.000 euró. 

Az ingatlan iránti érdeklődés esetén, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot:

Tel: +421 949 880 075 (magyarul beszélünk)
+420 734 445 094 (magyarul beszélünk)
Email: info@rellox.hu (magyarul válaszolunk)

Figyelmükbe ajánljuk | Az egész világból több mint 6000 ingatlan kínálunk. Teljes kínálat

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre: