Új 4* csillagos apartmanok a Ski-Circus területén

Referenciaszám: AV19796
Ország: Ausztria
Régió: Saalbach/Hinterglemm
Város: Hinterglemm
Ingatlantípus : Lakás / Apartman
Új projektek
Nyereségcélú ingatlanok
Méret: 29.00 m2
 
Ár:


Eladva

A vevő nem fizet ingatlanközvetítői jutalékot!

Új 4 csillagos apartman komplexumot értékesítünk, amely egy sikeres ingatlanfejlesztő tizenegyedik projektje. A sokéves tapasztalatnak köszönhetően garantált a kiváló minőség, a kényelem és a megbízhatóság.

Elhelyezkedés

Az ingatlanok Hinterglemm falujában fekszenek, amely egész évben vonzza a pihenésre és az aktív üdülésre vágyókat. A Ski-Circus szívében helyezkednek el, amley Saalbach-Hinterglemm-Leogang-Gieberbrunn síközpontokat köti össze, így több mint 270 km kiváló hóviszonyokkal rendelkező sípályát kínál, decembertől tavaszig. Nyáron körülbelül 400 km turistaútvonal, 720 km kerékpárút és néhány lenyűgöző kilátást biztosító golfpálya áll rendelkezésre. A terület számos tevékenységet, éttermeket és üzleteket kínál a gyermekes családok számára is.

Projekt

A komplexum 3 épületből áll össze, amelyek egy domboldalon épülnek majd. Összesen 42 stúdióból és 2 – 3 hálószobás apartmanból választhatnak. Az összes apartmanhoz erkély, illetve fedett vagy mélygarázsos parkolóhely tartozik.

A létesítményhez egy lobby, bár, 2 étterem, fitneszterem és spa tartozik, ahol egy pihenőszoba, szaunák, fedett és kültéri medence található meg. A wellness egy része csak felnőttek részére. Lehetőség van masszázsok megrendelésére is. Mosoda, sítároló, cipőszárító, illetve a tulajdonosok számára privát boxok is rendelkezésre állnak, ahol a saját dolgaikat tárolhatják majd.

A komplexum déli tájolású, ami nagy előnyt jelent. Kilátás a Zwölferkogel-re, Hinterglemm központjára és a környező alpesi csúcsokra.

Berendezés

Az apartmanok teljesen berendezve kerülnek értékesítésre, hogy azokat rögtön bérbe lehessen adni. A tulajdonos több bútorcsomag, szín és anyag közül választhat, amelyeket az építészek és tervezők gondosan készítettek.

Parkolás

Az autóját érkezéskor a mélygarázsos vagy a kültéri parkolóban parkolhatja le, és távozásáig nem kell igénybe vennie, mivel minden sétatávolságra van a komplexumtól. Ha transzferre van szüksége, a komplexum privát transzfer szolgáltatását is igénybe veheti.

További bérbeadás

Az apartmanok magántulajdonba kerülnek értékesítésre, viszont az ingatlan tulajdonosa köteles az ingatlant a továbbiakban kereskedelmi beállítottságú bérletbe kiadni. Várható bérbeadásból származó hozam az első évben 4,14 % a működési költségek levonása után és adózás előtt.

Saját használat lehetséges, azonban a további bérbeadásnak túlsúlyban kell lennie. Az ingatlan tulajdonosok számára a menedzsmenttel és az ingatlan kezelésével kapcsolatos teljes körű szolgáltatások vannak biztosítva. Az ingatlan további bérbeadásának feltétele Önt nem korlátozza az Ön személyes vagyonának kezelésében – ez azt jelenti, hogy az ingatlan bármikor értékesíthető (a bérleti szerződés időtartama alatt).

Az építés határideje

Az építés megkezdése 2019 tavaszára van tervezve, a befejezése pedig 2020-as év végére.

Amennyiben ajánlatunk elnyerte tetszését, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot. A vevő nem fizet ingatlanközvetítői jutalékot!

Az ingatlan iránti érdeklődés esetén, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot:

Tel: +421 949 880 075 (magyarul beszélünk)
+420 734 445 094 (magyarul beszélünk)
Email: info@rellox.hu (magyarul válaszolunk)

Figyelmükbe ajánljuk | Az egész világból több mint 6000 ingatlan kínálunk. Teljes kínálat

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre: