Új ski in/ski out lakópark projekt Warth városában - Arlberg

Referenciaszám: MR19453
Ország: Ausztria
Régió: Arlberg
Város: Warth in Arlberg
Ingatlantípus : Lakás / Apartman
Új projektek
Nyereségcélú ingatlanok
Méret: 58.00 m2 - 193.00 m2
 
Ár:
425.000 € - 1.370.000 € (EUR, HUF, USD, CHF, AED)

Eladva

Ski in ski out projekt, kb 4 % -os bérbeadásból származó hozam!

Ez a neves 4*S luxus apartman projekt közvetlenül a felvonónál  épül, Warth am Arlberg városában. Warth a legendás Ski Arlberg sírégióban terül el, amelyből a híres Lech és Zürs síközpontokba biztosít összeköttetést. Ezekkel a luxus síközpontokkal ellentétben, ahol az árak nagyon magasak, Ski Arlberg síközpontjában kiváló ingatlanvásárlási lehetőséget kínálunk Önnek– kedvező árak, és a beruházás további potenciális felértékelődése.

2017 –ben fejeződik be a Dorfbahn Warth új felvonó építése, amely a projekt látogatóinak ski-in/ski-out státuszt biztosít. Dorfbahn Warth további neves alpesi síközpontokba juttatja el majd Önöket: St.Anton és Kappl – Paznauntal. Warth városában a felvonó befejezése után kisebb ingatlan áremelkedésre lehet számítani.  

Ez a 4*lakóingatlan projekt teljes körű szolgáltatást nyújt majd az apartmanok tulajdonosai és a vendégek számára egyaránt. A lakóparkban lesz étterem, wellness, napozóterasz, fitness stb. Számos módon élvezheti az üdülést – aktív üdülés, pihenés. A projekt három fő épületből áll össze, amelyben 29 különböző méretű apartman épül (60 – 249 m2).

A projekt építésénél a legkiválóbb minőségű anyagok lesznek felhasználva. Az apartmanok luxus konyhákkal (beleértve a készülékeket is), és kiváló minőségű design bútorokkal  lesznek berendezve. Az ingatlanok teljesen berendezve kerülnek értékesítésre, hogy azok azonnal használhatók és kiadhatók legyenek. A belső terekben kellemes hangulatot árasztó természetes anyagok lesznek felhasználva. A modern design ötvozi a hagyományos alpesi stílust.

A projekt saját használat és további bérbeadás kombinációjára van tervezve. A tulajdonos távollétében az ingatlan bérbeadásáról egy professzionális ügynökség gondoskodik, a tulajdonost így mentesítve minden gondjától. Bérbeadásból származó hozam – akár 4 % p. A. az ingatlan vételárából. Ingatlanvásárlás esetén a koncepció nagy előnye az ÁFA (20%) megtakarítás.   

A projekt várható befejezése 2017 decemberére van tervezve.

Warth egy gyönyörű alpesi völgyben fekszik, 1 500 m tengerszint feletti magasságban. Lehetőségek széles körű skáláját kínálja télen és nyáron egyaránt.

Arlberg az egész téli szezonban garantálja a hótakarót – decembertől áprílisig. Összesen 350 km kiváló sípálya és több mint 100 felvonó vár önre. Ski Arlberg a világ egyik legnépszerűbb és legnagyobb síközpontja. 2017 –ben új felvonókat terveznek, amelyek Arberg síközpontját St.Anton/Kappl – Paznauntal, Dorfbahn Warth síközpontokkal kötik majd össze. Nyáron számos turistaösvény és kerékpárút várja látogatóit. Warth városától 5 kilométerre egy kiváló golfpálya fekszik (Lech). Siklóernyőzés, lovaglás, úszás, wellness stb.

További információkkal kapcsolatban, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.

Az ingatlan iránti érdeklődés esetén, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot:

Tel: +421 949 880 075 (magyarul beszélünk)
+420 734 445 094 (magyarul beszélünk)
Email: info@rellox.hu (magyarul válaszolunk)

Figyelmükbe ajánljuk | Az egész világból több mint 6000 ingatlan kínálunk. Teljes kínálat

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre: