5 * - új apartmanok közvetlenül a tengerparton

Referenciaszám: SU14821
Ország: Horvátország
Régió: Dubrovnik
Város: Dubrovnik
Ingatlantípus : Lakás / Apartman
Új projektek
Nyereségcélú ingatlanok
Méret: 44.22 m2 - 136.96 m2
 
Ár:
217.000 € - 1.000.000 € (EUR, HUF, USD, CHF, AED)

Kötetlen érdeklődés

A kínált lakópark komplexum 2009-ben épült, Orasac falu és a történelmi város, Stone közelében helyezkedik el, mintegy 20 percre Dubrovnik óvárosától, és mindössze 45 percre Dubrovnik nemzetközi repülőterétől. Az ajánlat egy saját apartman lehetőségét kínálja a ragyogó napsütéses tengerparton, kilátással az Adriára, egy olyan helyen, ahol Ön egy öt csillagos létesítmény minden előnyét és szolgáltatását élvezni tudja.

A komplexum 207 apartmant tartalmaz. A beruházó úgy döntött, hogy most 25 apartmant kínál értékesítésre. Az apartmanok létesítésének célja olyan befektetési lehetőség, amely a tulajdonosoknak saját használat és bérbeadás kombinációját nyújtja, ami befektetés és bérbeadásból származó hozam egyidejű elérését teszi lehetővé.

Minden apartman kényelmesen berendezett és jól felszerelt. A tágas apartmanok mérete 44 – 111 négyzetméter közötti, 1 illetve 2 hálószobásak, mindegyikhez tartozik egy nappali, ahonnan csodálatos kilátás nyílik az üdülőhelyre és a tengerre.

A teljes komplexum mediterrán stílusban lett tervezve. Az Adriai tenger kristálytiszta vize, 1000 m hosszú tengerpart és számos sportolási lehetőség közvetlenül Ön előtt. Az üdülőhelyhez tartozik egy hatalmas spa és wellness központ, kültéri medencékkel, pezsgőfürdővel és masszázzsal. Ezen kívül teniszpálya, röplabda és futballpálya, sqash pálya, fitness központ és egy játszótér. Napközben vagy este sétálhatnak a tengerparti sétányon, ahol számos üzlet, étterem és kávézó található. Található továbbá supermarket és utazási iroda, amely Dubrovnik-ba és a környékre kínál kirándulási lehetőségeket.

Egy kis kikötő is épült, ahol vízitaxi szolgáltatást lehet igénybe venni, amely kirándulási lehetőségeket kínál a közeli szigetekre valamint Dubrovnik-ba.

A beruházó elnyerte a 2011 OPP Overseas Property Award of Excellence díjat, amely a legjobb befektetőnek jár a déli régióban. A bérlemények kezelését, az adminisztrációt az erre engedéllyel rendelkező Radisson Blu végzi, magas minőségű szolgáltatást nyújtva ügyfeleinek. Radisson Blu Hotels & Resorts egy jól ismert szálloda, amely nagy hangsúlyt fektet a szolgáltatások minőségére és a vendégek elégedettségére. A bérbeadásból származó jövedelem mértékét a tulajdonos befolyásolhatja attól függően, hogy melyik időszakban és mennyi időre adja bérbe illetve használja saját maga az apartmant. Minél hosszabb a bérbeadás időtartama, természetesen annál magasabb bevétel származik a bérbeadásból. A bérleti szerződés időtartama 25 év.

Amennyiben jelzáloghitel lehetőség is érdekli, elkészítjük Önnek a megfelelő ajánlatot. Ha szeretné, további információkat küldünk Önnek erről a kivételes, horvát tengerparti üdülőhelyről.

Az ingatlan iránti érdeklődés esetén, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot:

Tel: +421 949 880 075 (magyarul beszélünk)
+420 734 445 094 (magyarul beszélünk)
Email: info@rellox.hu (magyarul válaszolunk)

Figyelmükbe ajánljuk | Az egész világból több mint 6000 ingatlan kínálunk. Teljes kínálat

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre: