A befektetőket vonzzák az osztrák alpesi apartmanok. Kiválasztott befektetési lehetőségek 2019-re

Az Alpok nemcsak a síelőket, hanem a befektetőket is vonzzák. A növekvő szálláshelyek iránti keresletnek köszönhetően az Alpokban új apartman „projektek” épülnek, amelyek személyes tulajdonba, saját használat és további bérbeadás kombinációjára kerülnek értékesítésre. Több mint 4%-os éves hozamok.

A turisták száma rekordot döntött

Az osztrák Alpokat egyre több turista látogatja. Ezt a növekvő tendenciát a tavalyi téli szezon is megerősítette. Az Osztrák Statisztikai Hivatal (2017. november- 2018. február) összesen 49 millió vendégéjszakát regisztrált, amely a tavalyi évhez 5,7%-os növekedést jelent. „A legnagyobb érdeklődés a további bérbeadásra tervezett lakások iránt volt, csaknem 13%-os növekedés,” magyarázza Rejcha Jan a külföldi ingatlanok értékesítésére szakosodott Rellox társaság ügyvezetője

Eladó befektetési típusú ingatlanok

Az új apartmanok attraktív üdülőhelyeken fekszenek, amelyek a téli és a nyári szezon alatt biztosítják a magas kihasználtságot. Kiváló minőségű berendezés és felszerelés, szállodai szolgáltatások.

Neukirchen am Grossvenediger

Új építésű, luxus és kényelmes apartman projekt. Kiváló elhelyezkedés, csak pár lépésre a felvonótól. A projekt 45 apartmant és 8 penthouse lakást foglal magába. Árak már nettó 562.800 eurótól. Az összes tulajdonos és vendég számára a 4* szálloda szolgáltatásai is rendelkezésre állnak – wellness, medencék, szaunák, tágas hall, fitnesz, étterem, recepció stb. Az apartmanok magántulajdonba kerülnek értékesítésre, viszont az ingatlan tulajdonosa köteles az ingatlant a továbbiakban kereskedelmi beállítottságú bérletbe kiadni. Attraktív bérbeadásból származó hozamok. Várható befejezés 2020 decemberére van tervezve. A projektben fekvő apartmanok már tulajdonosaikra leltek. Kérjük, tekintse meg jelenlegi ingatlan ajánlatainkat Ausztriában. Az egyéni ajánlatokkal kapcsolatban, pedig vegye fel velünk a kapcsolatot.

Ehrwald

Ezek a 4 csillagos apartmanok Ehrwald falujában épülnek, a Zugspitze gleccser lábánál. 1 – 4 hálószoba, árak már nettó 262 500 eurótól. A létesítményhez étterem, fitnesz, wellness és medence áll rendelkezésre. Várható befejezés – 2019. május. „Várható bérbeadásból származó hozam 4,3% az ingatlan vételárából - a működési költségek levonása után és adózás előtt,” tette hozzá Rejcha Jan. További információk: www.pure-ehrwald.hu.

Saalbach / Hinterglemm

A 4 csillagos apartmanok építését 2019 tavaszán kezdik. A létesítményben 2 étterem, fitnesz, spa, szauna és medence is megtalálható majd. Árak már nettó 249 900 eurótól. Várható bérbeadásból származó hozamok 4,14 % az első évben. Kiváló hír a Zell am See területtel való összekapcsolása. Ennek köszönhetően a világ egyik legnagyobb síterülete jön létre. A projektben fekvő apartmanok már tulajdonosaikra leltek. Kérjük, tekintse meg jelenlegi ingatlan ajánlatainkat Ausztriában. Az egyéni ajánlatokkal kapcsolatban, pedig vegye fel velünk a kapcsolatot.

Seefeld in Tirol

Ebben a csodálatos Seefeld in Tirol olimpiai régióban az apartmanok tulajdonosaira akár 4,61%-os hozamok várnak. Az épület a tó, a sípályák, a sífutópályák és a golfpálya közelében helyezkedik el. Tizenhét teljesen berendezett apartman.

Mayrhofen

A projekt Zillertal szívében helyezkedik el. Garantált bérbeadásból származó hozam 4 %. Az épületben 10 apartman, étterem és wellness is megtalálható. Várható befejezés – 2019. december. Eladó apartmanok már 340 400 eurótól. A projektben fekvő apartmanok már tulajdonosaikra leltek. Kérjük, tekintse meg jelenlegi ingatlan ajánlatainkat Ausztriában. Az egyéni ajánlatokkal kapcsolatban, pedig vegye fel velünk a kapcsolatot.

Mariapfarr

Ez az új apartmanház a salzburgi Lungau régióban terül el – Ausztria legnaposabb részén. A projekthez egy wellness központ is hozzá tartozik – tágas szaunavilág, medence, pezsgőfürdő, masszázsok és étterem. Összesen 41 apartman eladó. Árak már nettó 173 000 eurótól. Várható bérbeadásból származó hozamok 6 % (adózás előtt és a működési költségek levonása után). Az apartmanház 2019 nyarára készül el. A projektben fekvő apartmanok már tulajdonosaikra leltek. Kérjük, tekintse meg jelenlegi ingatlan ajánlatainkat Ausztriában. Az egyéni ajánlatokkal kapcsolatban, pedig vegye fel velünk a kapcsolatot.

Obergurgl

Obergurgl faluja 1930 m tengerszint feletti magasságban fekszik, az Alpok gyémántja néven is ismert. Ezen a helyen egy új projekt fekszik, amely 4%-os garantált bérbeadásból származó hozamokat kínál. Ebben a régióban nagy ritkaság a külföldiek által megvásárolható projekt. Árak már nettó 243 848 eurótól. A projektben fekvő apartmanok már tulajdonosaikra leltek. Kérjük, tekintse meg jelenlegi ingatlan ajánlatainkat Ausztriában. Az egyéni ajánlatokkal kapcsolatban, pedig vegye fel velünk a kapcsolatot.

Kaprun

Ebben a népszerű gleccser központban 2019 őszére épül fel ez a luxus apartman projekt, amely panorámás teraszokat és kiváló felszereléseket kínál. Az üdülőhely része egy wellness központ, tágas étterem és medence. Árak már nettó 344 500 eurótól. A helyszín egész évben turisták által látogatott, az idillikus Zell am See is a közelben fekszik, így magas kihasználtság várható, ezzel egyben természetesen magasabb bérbeadásból származó hozamok is. Az idei téli szezonban egy új felvonó nyílik, amely Kaprunból a Maiskogel-re viszi fel önöket. 2019 decemberére a Kitzsteinhorn-gleccserrel való összekapcsolást tervezik. A projektben fekvő apartmanok már tulajdonosaikra leltek. Kérjük, tekintse meg jelenlegi ingatlan ajánlatainkat Ausztriában. Az egyéni ajánlatokkal kapcsolatban, pedig vegye fel velünk a kapcsolatot.Neukirchen am Grossvenediger

Az apartmanház a Hohe Tauern Nemzeti Park szívében fekszik. Összesen 53 szállodai suite és apartman eladó. Lobby, étterem, kávézó, wellness központ, szaunák, infravörös kabin és relaxációs szoba is a projekt része. Néhány apartman kandallóval is rendelkezik. A projekt befejezése 2019 júliusára van tervezve. Több típusú apartman áll rendelkezésre. Árak már nettó 246 000 eurótól. Várható bérbeadásból származó hozamok kb. 3 %. Középtávon a Kitzbühel síterülettel való összekapcsolását tervezik (2020 – 2025). A projektben fekvő apartmanok már tulajdonosaikra leltek. Kérjük, tekintse meg jelenlegi ingatlan ajánlatainkat Ausztriában. Az egyéni ajánlatokkal kapcsolatban, pedig vegye fel velünk a kapcsolatot.

Az apartmanok további bérbeadása és kezelése

„Az apartmanok személyes tulajdonba - saját használat és további bérbeadás kombinációjára kerülnek értékesítésre. Az ingatlanok kezeléséről egy beállított ügynökség gondoskodik. Ez a koncepció egyre népszerűbb a befektetők körében,” jegyezte meg Rejcha Jan.

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre:

Figyelmükbe ajánljuk | Az egész világból több mint 6000 ingatlan kínálunk. Teljes kínálat

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre: