Hinterglemm: Új építésű apartmanok 179 000 eurótól

Egyedülálló lehetőség – most kedvező áron vásárolhatja meg új építésű apartmanját a híres Hinterglemm falujában. Az ingatlanfejlesztő módosította az egyes lakások elrendezését, ezzel több lakás jött létre, így azok a kisebb befektetők számára is elérhetők. Az árak 179 000 eurónál kezdődnek! Az apartmanok iránt nagy az érdeklődés a világ minden tájáról. Legyen köztük Ön is.

 

Luxus berendezés és bérbeadásból származó hozamok

A projekthez 2 étterem, fitneszterem, spa, szauna és medence is hozzá tartozik. Az apartmanok magántulajdonba kerülnek értékesítésre, és a területrendezési terv szerint részleges saját használat és további bérbeadás kombinációjára vannak tervezve. Az apartmanok teljesen berendezve és felszerelve kerülnek értékesítésre. Az építés kezdete 2019 tavaszára van tervezve, az átadás pedig 2020 év végére várható. A Rellox ügyfelei nem fizetnek ingatlanközvetítői díjat!

Ausztria legnagyobb összekapcsolt síterülete

Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn népszerű síterepe felkeltette a befektetők figyelmét. 2023-ig a várható a Zell am See/Kaprun gleccser síterepével való összekapcsolás. Ezzel Ausztria legnagyobb összekapcsolt síterülete jön létre, amely több mint 400 kilométer sípályával rendelkezik majd.

További információkért, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Foto: Pyty/Shutterstock

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre:

Figyelmükbe ajánljuk | Az egész világból több mint 6000 ingatlan kínálunk. Teljes kínálat

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre: