Kiváló apartmanok közvetlenül a golfpályán

Referenciaszám: SI19852
Ország: Spanyolország
Régió: Costa del Sol
Város: Torre del Mar
Ingatlantípus : Lakás / Apartman
Új projektek
Méret: 90.37 m2 - 100.69 m2
 
Ár:
166.800 € - 207.800 € (EUR, HUF, USD, CHF, AED)

Kötetlen érdeklődés

A vevő nem fizet ingatlanközvetítői jutalékot!

Új apartman projektet mutatunk be, amely közvetlen a golfpályán fekszik – Torre de Mar. Ez a privát üdülőhely Costa del Sol keleti részén terül el. Az apartmanok kiváló elrendezésűek és elegendő napfényt biztosítanak. Modern, tágas és magas színvonalú üdülőhely, kifinomult építési dizájnnal. Legyen Ön is a tulajdonosa ennek a golf apartmannak.


Végtelen szórakozás

Az ingatlan egyedülálló elhelyezkedése lehetővé teszi a végtelen szórakozást. 18 szakaszos golfpálya közvetlenül az ajtója előtt. Puerto de la Caleta strandja és kikötője csak 8 percre fekszenek az üdülőhelytől. Aquavelis Water Park és az El Ingenio bevásárlóközpont is a közelben van. A közelben ráadásul síelés is lehetséges. Sierra Nevada (Granada) síközpontja csak 2 óra autóútra fekszik. Amennyiben szereti a történelmet, ez esetben Cordoba és Sevilla városait is látogassa meg, amelyek 2 óra autóútra fekszenek. Malaga központja 30 perc.


Európa legjobb éghajlata

Costa del Sol megérdemli a nevét, ugyanis 325 napsütéses napot biztosít az év folyamán. Ezt a területet számos tanulmány alapján Európa legjobb éghajlatának értékelték. A tenger és a hegyek közelsége egyedülálló egyensúlyt biztosít, és jelentős ingadozások nélküli, alacsony csapadékmennyiséggel (főleg télen) rendelkező kellemes hőmérsékletet hoz létre egész évben.   


Medencével és kertekkel rendelkező apartmanok

Tágas teraszok és ablakok, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a golfpályára, amely az üdülőhely előtt fekszik. Az apartmanok a teljesen berendezett konyhabútorral, légkondicionálóval és fűtéssel együtt kerülnek értékesítésre. Az üdülőhelyet egy gyönyörű kert vesz körül, amelyben medence is van. Kiváló ár-érték arány!


Kiváló megközelíthetőség

A projekt nagy előnye annak kiváló megközelíthetősége Budapestről Malagába közvetlen járatok repülnek. Malaga nemzetközi repülőtere 35 perc. Autót, taxit közvetlenül a repülőtéren tud bérelni, rendelni.

Elnyerte tetszését az ajánlott ingatlan? Szívesen megválaszoljuk kérdéseit, vagy bebiztosítjuk az ingatlan szemléjét. A Rellox társaság közvetlenül az ingatlanfejlesztőtől kínálja az ingatlant, így a vevő nem fizet ingatlanközvetítői jutalékot.

Az ingatlan iránti érdeklődés esetén, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot:

Tel: +421 949 880 075 (magyarul beszélünk)
+420 734 445 094 (magyarul beszélünk)
Email: info@rellox.hu (magyarul válaszolunk)

Figyelmükbe ajánljuk | Az egész világból több mint 6000 ingatlan kínálunk. Teljes kínálat

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre: