Villefranche Sur Mer – magas színvonalú ingatlanok

Csodálatos lakhatás a hegyekben és a kikötő közelében, egy régi kikötő város felejthetetlen hangulata. Ezek a fő előnyei Villefranche Sur Mer üdülőhelyének. A városkák amelyekbe Jean Cocteau is beleszeretett, jelenleg Bono Vox (U2) számára is közkedvelté vált a hely. Villefranche Sur Mer ingatlanjai ezért is tartoznak a legdrágábbak közé a világon.

Villefranche Sur Mer már évtizedek óta a lakosok és a túristák közkedvelt célpontja. Ezt a gyönyörű környékének és a híres filmrendezőinek köszönheti.

Az üdülőhely Nizza és Monte Carló városai között fekszik, a hely így főleg az Azúr-parti városokban dolgozó emberek számára alkalmas, akik a városi lakásukat egy tengerre néző villára szeretnék cserélni. Ez a külföldi érdelődőkkel együtt nagyon jelentős keresletet jelent a Villefranche Sur Mer ingatlanjai iránt.

Villefranche Sur Mer a modern komfortok, csodálatos hangulat és a régi halászfalu kombinációját kínálja. A környéken számos gyönyörű strand és öböl található meg. A fárasztó nap után egy kellemes estét tölthet el a kávézók vagy az éttermek egyikében – a kellemes hangulat mindíg biztosítva van.

Ingatlan vásárláson gondolkozik Villefranche Sur Mer –ben, vagy valamelyik más helyen a Francia Riviérán? Kérjük mondják el nekünk az elképzeléseiket és mi segítünk kiválasztani Önöknek a legmegfelelőbb ingatlant.

Hasznos linkek:

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre:

Figyelmükbe ajánljuk | Az egész világból több mint 6000 ingatlan kínálunk. Teljes kínálat

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre: