Újdonságok archívuma (oldal 2)

news rss
Megjelenített tételek: from 11 to 19 (összesen 19)
Oldal: « 1 2

Horvátország: Mit kell figyelembe venni az ingatlan további bérbeadása előtt

Manapság az ingatlanok további bérbeadása könnyebb, mint valaha. Még akkor is, ha az ingatlan külföldön helyezkedik el, például Horvátországban.

2018.10.07. Bővebben

Új hajóút üzemel Split-Brac-Hvar

A horvát szigetekre készülő turisták valamint a szigeteken fekvő ingatlanok tulajdonosai számára kiváló hírekkel rendelkezünk. Július elejétől új hajóút üzemel, amely Split városából biztosít összeköttetést Brac és Hvar szigeteivel. A szigetek így hozzáférhetőbbé váltak, miközben megőrzik a nyugalmukat és a romantikus hangulatot.

2018.08.21. Bővebben

Horvátország újabb sikeres szezonra számít

A 2015-ös évben a horvát turizmus nagy sikereket aratott. A kockázati tényezők ellenére, amelyek összefüggésben vannak a jelenlegi európai politikai helyzettel, a 2016 –os évre is optimista kilátások várhatók. Ez kiváló hír a horvát ingatlantulajdonosok számára, akik néhány hónapig (saját használat és további bérbeadás kombinációja) vagy egész évben kiadják az ingatlanjaikat.

2016.04.09. Bővebben

Négy év után növekszik a horvát ingatlanpiac iránti érdeklődés

A külföldiek ismét érdekődni kezdtek a horvátországi ingatlanok iránt. Négy év stagnálás után a Poslovni dnevnik lapja szerint 8% -kal nőtt a külföldi ügyfelek által megvásárolt ingatlanok száma.

2014.10.14. Bővebben

A horvátországi ingatlanok iránti kereslet továbbra is növekszik

Miután Horvátország csatlakozott az Európai Unióhoz, jelentősen megnövekedett a helyi ingatlanok iránti érdeklődés. 2014 első negyedévében a kereslet körülbelül 30 % -kal volt magasabb, mint az elmúlt években.

2014.06.21. Bővebben

Horvátország: változások az exkluzív ingatlanszektor terén

A horvát ingatlanpiac egyre jobban csábítja a gazdagabb befektetőket, akik exkluzív ingatlanok után érdklődnek. Milyen hatással lesz Horvátország csatlakozása az EU-hoz és milyen lesz a jövőbeli fejlődés?

2014.05.11. Bővebben

Horvátországban a külföldiek tulajdonában mintegy 70 ezer ingatlan van

A horvátországi ingatlanok árai az elmúlt három évben csökkennek. Ezt tűnik ki az ingatlanok árindexéből. Ez azonban a piac állapotának nem egyetlen mutatója.

2012.05.13. Bővebben

Az adriai ingatlanok az idén is nagyon népszerűek

Horvátország vonzerejét az elérhető árak biztosítják, elhelyezkedése és mindaz, amit kínál. A legnagyobb vonzereje a homokos és kavicsos strandoknak van, valamint a kristálytiszta víznek.

2011.12.10. Bővebben

Ingatlanok Horvátországban: az árak stabil szinten vannak

A horvátországi ingatlanok árai a két éven tartó enyhe csökkenés után stabilizálódtak. Az idén januárban a tavalyi évhez viszonyítva 0,4 %-al növekedtek, azonban a tavalyi év átlagához viszonyítva még mindig 3,8 %-al alacsonyabbak.

2011.09.28. Bővebben
Megjelenített tételek: from 11 to 19 (összesen 19)
Oldal: « 1 2
Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre:

Figyelmükbe ajánljuk | Az egész világból több mint 6000 ingatlan kínálunk. Teljes kínálat

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre: