Horvátországi ingatlanok

Horvátország már régóta a tengerparti üdülés kedvelt úticélja, az ingatlanbefektetők között is keresett. A közlemúltig ingatlan vásárlásához a külföldi állampolgároknak itt horvát céget kellett alapítaniuk és rajta keresztül vásárolhattak ingatlant. Ez a korlátozás 2009-ben megszűnt és az EU polgárok szabadon vásárolhatnak lakás célú ingatlant saját nevükre. A horvátországi ingatlanok iránti érdeklődés következtében az ingatlanpiac válsága itt volt olyan mértékben érezhető, mint például Spanyolországban. A horvátországi ingatlanok sok országból – Németország, Olaszország, Csehország, Lengyelország, Oroszország – érkező befektetők számára vonzó. Vásárolt itt ingatlant sok híres személyiség az USA-bél, Nagy-Britanniából, stb.

Az érdeklés középpontjában főleg a tengerparti területeke állnak Közép-Dalmáciában és a közeli szigeteken – Zadar, Bibinje, Split környéke, Trogir, Makarska és Brac, Hvar, Korcula vagy Ciovo szigetek. Még délebbre fekszik az Adriai tenger gyöngyszeme, Dubrovnik történelmi város, melyet a turisták az egész évben látogatnak annak egyedülálló műemlékeiért és földközi-tengeri hangulatáért.

Minden horvátországi ingatlanvásárlás iránt érdeklődőnek nagyon javasoljuk, hogy végezze el a kínált ingatlanok alapos felmérését és ellenőrzését. Itt pótolhattalna az ingatlanközvetítő irodák és a közreműködő horvát jegyző vagy jogász szerepe, akik képesek megítélni, hogy az ingatlan megfelel-e a sikeres vagyonátruházás és problémamentes használat minden feltételének.

Horvátországban is vannak olyan ingatlanok és projektek, melyek alkalmasak bérbe adásra. Javasoljuk, hogy olyan ingatlanba fektessenek be, melynél már az ingatlanfejlesztő vagy leányvállalata már előkészítették a bérbeadás rendszerét. Az ingatlan tulajdonosa Horvátországban így az ingatlan kezelésének és bérbeadásának teljes körű szervizét használhatja ki.

A horvátországi ingatlanok iránt érdeklődők többsége közvetlenül a tenger melletti ingatlanokat keresi. Figyelembe kell azonban venni azt is, hogy a közvetlenül a tenger mellett fekvő árai a legmagasabbak.

Lépjen be a horvátországi ingatlanok adatbázisába.

További információkat a Rellox társaság honlapján a Horvátországi ingatlanok szekcióban talál. Cégünk honlapján egyúttal teljes körű információkat talál az általunk kínált külföldi ingatlanokról.

Figyelmükbe ajánljuk | Az egész világból több mint 6000 ingatlan kínálunk. Teljes kínálat

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre: