Ingatlanvásárlási helyszínek Horvátországban

Az ingatlan-befektetők legkedveltebb régiója Dalmácia, főleg Közép-Dalmácia. Sokan utaznak Horvátországba saját gépkocsival, azonban ha inkább repülővel utazna, közvetlen járatok vannak a Split-i és Dubrovniki nemzetközi repülőterekre, esetleg más, kisebb repülőterekre is.

A horvátországi tengerpart eléggé tagolt, sok romantikus öböllel és rengeteg szigettel. Néhány sziget, mint például Ciovo vagy Vis hídon át is megközelíthető. A többi szigetre gyakori kompjáratok közlekednek. A horvátországi szigetek nemcsak az üdülésre és strandolásra vágyók között keresettek, hanem a jachting szerelmesei között is. A horvátországi szigetek közötti hajózás szintén nagyon népszerű. Sok horvátországi üdülőnek van saját kikötője vagy kishajó-kikötője. Vannak olyan ingatlanok is, melyeknek saját mólója van.

Az ingatlanvásárlás szempontjából Horvátországban a legkedveltebb városok és vidékek a dalmáciai üdülők Bibinje, Zadar, Crikvenica, Split környéke, mint pl. Trogir vagy Makarska és sok sziget – Brac, Hvar, Pag, Vis, Ciovo. Dalmácián kívül sokan keresik fel Isztria szigetét vagy a történelmi Dubrovnik város környékét.

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre:

Figyelmükbe ajánljuk | Az egész világból több mint 6000 ingatlan kínálunk. Teljes kínálat

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre: