Horvátország: eladó ingatlanok. Tippek 2013-ra

Egy tengerparti ház Horvátországban, egy álom, mely valóra válhat. Vagy inkább saját apartmanjának kényelmét szeretné élvezni kilátással az Adriai tengerre? Horvátországi ingatlanok friss tippjeivel jelentkezünk, ezeket ne hagyja figyelmen kívül.

Ház vagy apartman vásárlása az Adriai tengerparton a magyarok számára az évek során már megszokottá vált. 2009 óta ingatlant közvetlenül vásárolhatnak magyar természetes és jogi személyek is. Azonban továbbra is érvényes, hogy az ingatlanvásárlás előtt azt alaposan át kell világítani, nehogy kellemetlen meglepetés érje, amikor egy kétes ingatlaniroda közvetítésével megkötött szerződés aláírása után derül ki, hogy az ingatlant engedély nélkül építették, stb.

A Rellox társaság, mely külföldi ingatlanokra szakosodott, sokéves tapasztalatainak és a megbízható partnerek széles hálózatának köszönhetően garantálja az ingatlanvásárlás teljes folyamatának zökkenőmentes lebonyolítását. Az Adriai tengerparti ház vagy apartman vásárlásával kapcsolatos részletesebb információkat a Horvátországi ingatlanok oldalon talál.

Apartmanok

Eladó szállodai apartmanok Dubrovnik közelébenEladó szállodai apartmanok Dubrovnik közelében

Az ötcsillagos Radisson Blu az egyik legmodernebb szálloda Dalmáciában. Az apartmanok kisebb részét értékesítik. A tulajdonosok az apartmant használhatják saját üdülésükre, és egyúttal egy kezelőtársaság közvetítésével bérbe adhatják, ami figyelemreméltó jövedelmet eredményez. Kristálytiszta tenger, gyönyörű strand, a szállodai komplexum teljes körű szolgáltatásaival, ideértve az éttermet, üzleteket, spa & wellness, teniszpályákat, stb.

» Tekintse meg a részletesebb információkat az ingatlanról.

Krk szigete: eladó apartmanok közvetlenül a tengernélKrk szigete: eladó apartmanok közvetlenül a tengernél

Eladó apartmanok Krk szigetén, keresett helyen. Az apartmanvilla, melyben csak hat apartman van, családi házak között található, távol az idegenforgalmi pezsgéstől, így nagyon nyugodt környezetben. A tenger csupán 70 méterre van. Minden apartmannak van saját kertje vagy terasza, kilátással a tengerre. Standard felszerelés a klímaberendezés és a padlófűtés. Mivel az új építéseket a tenger közelében korlátozzák, ez egy rendkívüli lehetőség új apartman vásárlására ilyen közel a tengerhez.

» Tekintse meg a részletesebb információkat az ingatlanról.

Családi házak és villák

Korčula szigete: Eladó ház egy lenyűgöző helyenKorčula szigete: Eladó ház egy lenyűgöző helyen

Gyönyörű villa közvetlenül a tengerparton saját kikötőhellyel és ún. sea pool-al, ami saját, a tulajdonos számára elhatárolt rész a tengerben. A teljesen berendezett villát (4 hálószoba, 2 ebédlő, dolgozószoba, 3 terasz) nagy kert övezi, ahol lehet grillezni vagy parkolni is. Az új építéseket a tengertől 70 méternél kisebb távolságban a horvát hivatalok szigorúan korlátozzák, ezért az ilyen ingatlanok iránt a jövőben a kereslet növekedni fog. Ezért ez az ajánlat egy rendkívüli lehetőség ház vásárlására Korčula szigetén, közvetlenül a tengerparton.

» Tekintse meg a részletesebb információkat az ingatlanról.

Az ajánlott ingatlanok egyike sem ragadta meg figyelmét? Nézze a további ajánlott Horvátországi ingatlanokat, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot, mi pedig megkeressük az Ön igényeinek megfelelő ingatlant.

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre:

Figyelmükbe ajánljuk | Az egész világból több mint 6000 ingatlan kínálunk. Teljes kínálat

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre: