Paramount Pictures – Gyönyörű kilátással rendelkező luxus apartmanok

Referenciaszám: DP19838
Ország: Dubaj/EAE
Város: Dubai
Ingatlantípus : Lakás / Apartman
Új projektek
Nyereségcélú ingatlanok
Méret: 47.75 m2 - 153.10 m2
 
Ár:
1.183.000 AED - 2.786.000 AED (EUR, HUF, USD, CHF, AED) Tájékoztató jellegű átszámítás AED

Kötetlen érdeklődés

Garantált bérbeadásból származó hozamok, vételár-részletfizetési halasztás lehetősége

Luxus apartmanok az első osztályú Sheikh Zayed Road területén. Ez a projekt szinte elbűvöli Önt a luxus berendezésével. Infinity medence a tetőn, legmodernebb fitneszterem, kiváló minőségű wellness központ, beleértve a luxus fürdőt is, étterem, sky lobby kilátással az egész Burj area-ra, Paramout Pictures privát mozija és még sok minden más.

Az építési munkálatok már megkezdődtek, a befejezés 2020 decemberére van tervezve.

A szállodai típusú apartmanok az épület 15. és 25.-ik emeletei között találhatók. Ezek a csodálatos szobák a tulajdonosaik számára felejthetetlen élményeket, a befektetők számára pedig nagyon jövedelmező befektetést ígérnek. A tulajdonos 7%-os garantált hozamra tesz szert az első 3 évben. Részletfizetési halasztás lehetősége.  A szállodai apartmanok építésének befejezésekor a vevőnek csak a vételár 60%-a van kifizetve. A vételár többi részének a kifizetése részletekben történi, az utolsó részletét az építés befejezésétől számított 1 éven belül kell kifizetnie. A garantált hozamok a vételár már kifizetett részleteiből kerülnek kiszámításra.

Az 1 vagy 2 hálószobás apartman tulajdonosa 28 éjszakára veheti igénybe a saját használati időszakát, az első 3 év folyamán. A tulajdonos bónuszként 6 retúr repülőjegyet (economy class) kap évente (az első három évre). A repülőjegyek közvetlen járatokra lesznek értendők a vevő legközelebbi repülőtere és Dubai között (a szolgáltatást az Emirates Airlines biztosítja).

Az ún. lakossági apartmanok az épület 26. és 63.-ik emeletei között terülnek el, és a szállodai apartmanokkal szemben tágasabbak. Külön nappali és étkező, különálló hálószobák. Az otthoni kényelem és a Paramount társaság szolgáltatásai valóban csábítók. Az apartmanok kérésre kiadhatók, így a tulajdonos érdekes bérbeadásból származó hozamokra tehet szert.

Az apartmanok csodálatos kilátást biztosítanak a Burj Khalifa, Palms World Island és az ikonikus Burj Al Arab épületeire. Dubai nemzetközi repülőtere 15 perc autóút. 2 metrómegálló a közelben.

További információkért, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot. Szívesen megválaszoljuk kérdéseit, vagy bebiztosítjuk a projekt szemléjét Dubaiban. A Rellox társaság közvetlenül az ingatlanfejlesztőtől kínálja az ingatlant, így a vevő nem fizet ingatlanközvetítői díjat.

Az ingatlan iránti érdeklődés esetén, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot:

Tel: +421 949 880 075 (magyarul beszélünk)
+420 734 445 094 (magyarul beszélünk)
Email: info@rellox.hu (magyarul válaszolunk)

Figyelmükbe ajánljuk | Az egész világból több mint 6000 ingatlan kínálunk. Teljes kínálat

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre: